And they're off!

Start 2015In total, 16 runners came to the start of the race (one late, not in the picture above), and everything went smoothly. You’ll be able to follow them live on the addresses below. The positions are updated every five minutes. The first address is a full size version for computers, the second one works better on phones and tablets. Please bookmark them and send them to all your friends!
Computer: http://view.smarttracker.no/web/event/show/1665253
Mobile: http://view.smarttracker.no/app/#/watch/1665253

8 thoughts on “And they're off!

 1. På den första länken är de markerade som röda cirklar, på den andra länken är de cirklar med löparnas namn intill. Ser du dem? Kartan är en tjänst som vi köper in, vi kan dessvärre inte påverka hur den fungerar.

 2. På datorn måste du klicka på punkterna för att se vem som är vem, men mobilversionen fungerar bra på datorer också om du föredrar den.

 3. Hej,
  Jag antar dnf betyder att deltagaren brutit?
  Jag försökte uppskatta hastigheten på en löpare men uppdateringen mellan 2 punkter var knappa300 meter på mer än 5 minuter vilket känns osannolikt. Prickarna kanske inte är så exakta så ska man ut och titta kanske man får ha lite marginal…

  1. Ja det stämmer, DNF betyder did not finish. Ibland växlar löparna mellan att gå och springa, punkterna ska vara ganska exakta även om det också varierar. Marginaler är bra oavsett vilket!

  1. Om du klickar på hans markör kan du se i den vita rutan som dyker upp vilket klockslag positionen är ifrån. Peters position har inte uppdaterats sedan 14:08, så där verkar det vara något som inte riktigt funkar. Vi ska se vad vi kan göra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *